Dugnadspakker

En dugnad til et idrettslag kan være meget innbringende, så vi tilbyr dere nå en meget enkel måte laget kan tjene raske penger på med et alternativ til de dugnadsproduktene dere alltid ser.

En salgsdugnad er et av de mest populære metodene til idrettslag for å tjene penger til laget. Noen idrettslag kjører en dugnad for hele laget og deler inntektene fra salget mellom de forskjellige avdelingene. I andre lag gjennomfører separate avdelinger egen dugnad.

Hvorfor spekematdugnad?

Mange er leie av å selge toalettpapir og sokker som dugnad og mange kunder har ønske om å bli tilbudt andre produkter. Salg av spekemat er et enestående alternativ, spesielt siden spekemat har lange tradisjoner i de norske hjem. Med vår dugnadspakke tilbys dere en mulighet til å tjene gode penger for deres lag eller forening med et meget lettomsettelig produkt.

Vårt konsept

Vi tilbyr dere en enkel, effektiv og 100% risikofri dugnad med høy fortjeneste. Vi har utviklet en lekker gaveeske med 3 spekepølser. Dere finner våre tre absolutt mest populære spekepølser laget på beste norske tradisjon og disse vil friste som nydelig snacks til en spekematglad familie. Gaveesken passer også fortreffelig som en gaveide. Vi selger et stort antall av disse særlig som julegaver.

Forhåndssalg

Rutinen rundt salget er meget enkel:

Dere forhåndsselger varene og slipper alt bryderiet med håndtering av masse varer og organisering av lagerplass. Dere slipper også å fokusere på distribuering av varer til masse selgere, retur av usolgte varer osv.

Konkret plan

Sammen med dere utvikler vi en salgsplan skreddersydd for laget. Oppsettet er uhyre enkelt:

Dere sender oss utfylt registreringsskjema. Vi tar så kontakt med dere for å sette opp en salgsplan med dere. Vi skreddersyr salgsmateriale for dere som dere får gratis på epost for å bruke til salget. Brosjyrene dere får blir tilpasset laget med logo, navn på laget og eventuell annen informasjon dere ønsker å føye til.

Alt salgsutstyr mottar dere digitalt så salget kan starte omtrent samme dag.

Når salget er ferdig sender dere oss bestilling av antall varer dere har solgt og vi sender varene.

Dere distribuerer varene og mottar betaling. Dere betaler så fakturaen og beholder overskuddet.

Så enkelt er det!

Ta kontakt

Ta kontakt med oss for en uformell prat angående deres forestående dugnad. Sammen kan vi kjapt legge en plan for salget. Dere kan ta kontakt på vårt kontaktskjema eller sende en epost til post@dugnaspakker.no.

Hvis dere er klare for å sette igang med en gang så send oss utfylt registreringsskjema, så tar vi kjapt kontakt for å få dere i gang.

Følg vår Facebookside på https://www.facebook.com/dugnadspakker for nyheter og tips.