Dugnadspakker

Personlig tilrettelegging

Så snart dere tar kontakt så ser vi som vår oppgave å tilrettelegge en enkel og grundig salgsplan sammen med dere for å lage en effektiv og vellykket dugnad. Vår jobb er å samarbeide med dere hele veien med alt dere trenger av salgsutstyr, all hjelp dere trenger og kjapp og enkel levering av varene dere bestiller. Vi er alltid tilgjengelige for å besvare spørsmål og for å hjelpe dere mens salget pågår.

Vi har satt sammen en grundig og omfattende salgspakke for å tilrette salget for dere. Alt dette sender vi gratis til dere på epost så snart dere har sendt oss utfylt registreringsskjema.

Vi tilbyr dere førsteklasses salgsmateriale som skreddersys for dere. Vi legger inn deres logo, navnet på laget og eventuell annen tekst dere ønsker. Brosjyerne printer dere ut underveis etter hvor mange dere trenger.

Innholdet av vår omfattende salgspakke:

Personlig tilrettelegging

Ta kontakt med oss idag for en uformell samtale om personlig tilrettelegging av deres dugnad. Dere vil tjene meget gode penger kjapt med et innsolgt suksessprodukt. Gaveesken inneholder utvalgt spekemat som har dype tradisjoner her i landet og som er elsket av det norske publikum.

TIPS! Dette er også en ypperlig gaveide!

Du får enkle salgstips om dugnaden her.

Kontakt oss på post@dugnadspakker.no eller på vårt kontaktskjema.

Vi ser fram til å gjennomføre en suksessrik dugnad sammen med dere!

Følg vår Facebookside på https://www.facebook.com/dugnadspakker for nyheter og tips.