Dugnadspakker

Hva er forhåndssalg og hvordan fungerer det?

Ved forhåndssalg selger dere varene før dere gir oss en bestilling. Dette er en 100% risikofri salgsmåte for dere siden dere vet nøyaktig hvor mange salg dere har og hvor mye varer dere trenger. Dere selger så lenge dere ønsker. Sett dere et minimumskrav hvor mange salg dere ønsker å oppnå. På den måten holder dere på til det kravet er oppnådd.

Anbefalt salgsperiode er ca. 2 uker slik at de kundene som bestilte først ikke trenger å vente så lenge. Dere kan alltids ta en ny runde og ta opp nye bestillinger etter at denne første runden er unnagjort. Som regel selger man mye mere enn minimumskravet.

Rutinen for å få dere igang umiddelbart med forhåndssalg er enkel:

  1. Dere tar kontakt med oss enten på vårt kontaktskjema eller send oss en epost til post@dugnadspakker.no.
  2. Dere fyller ut registreringsskjemaet og sender oss for å få dere registrert.

Dere bestiller ikke varer i denne runden.

Når vi mottar registreringen tar vi kontakt på epost for å sette dere opp med salgsmateriale og hjelpe dere med å komme igang med en gang. Dere forteller oss hvem dere er og hva dugnaden går ut på. Deretter vil vi skreddersy salgsmateriale til dere med følgende:

Dere finner mere informasjon om salgsmateriale her: Personlig tilrettelegging.

Når salget er unnagjort sender dere oss bestillingen. Vi leverer så de bestilte varene. Dere mottar faktura med 14 dagers kreditt. Dere distribuerer varene til kundene, samler inn pengene fra de som ikke betalte på første runde og betaler fakturaen. Overskuddet er deres. Så enkelt er det!

Vi er tilgjengelige hele veien på epost for å hjelpe dere med salget. Bare send en epost til post@dugnadspakker.no når det er noe dere lurer på eller om det er noen spørsmål. Vi er bare en epost unna 🙂

Først: Ta kontakt så skal vi få dere i gang umiddelbart. Dette går så kjapt at dere kan være klar til å selge allerede i dag!