Dugnadspakker

Vi tilbyr en dugnad til deres klassetur! En salgsdugnad er et av de mest populære metodene til skoleklasser for å tjene penger. Ofte er planen en klassetur eller en leirskole. Dugnadspakker.no står klare til å hjelpe dere med drømmen.

Hvorfor spekematdugnad?

Mange er leie av å selge toalettpapir og sokker som dugnad og mange kunder har ønske om å bli tilbudt andre produkter. Salg av spekemat er derfor et enestående alternativ som en dugnad til deres klassetur. Spekemat har lange tradisjoner i de norske hjem. Med vår dugnadspakke tilbys dere derfor en mulighet til å tjene gode penger for skolen eller klassen med et meget lettomsettelig produkt.

Vårt konsept

Vi tilbyr dere en enkel, effektiv og 100% risikofri dugnad med høy fortjeneste. Vi har utviklet en lekker gaveeske med 3 spekepølser. Dere finner våre tre absolutt mest populære spekepølser laget på beste norske tradisjon og disse passer som nydelig snacks til en spekematglad familie. Gaveesken passer også fortreffelig som en gaveide og vi selger et stort antall av disse særlig som julegaver.

Forhåndssalg

Rutinen rundt salget er meget enkel:

Dere forhåndsselger varene og slipper alt bryderiet rundt håndtering av masse varer, organisering av lagerplass, distribuering varer til masse selgere, retur av usolgte varer osv.

Konkret plan

Sammen med dere utvikler vi en salgsplan skreddersydd for skolen/klassen. Oppsettet er uhyre enkelt:

Dere sender oss utfylt registreringsskjema og vi tar så kontakt med dere for å sette opp en salgsplan med dere. Vi skreddersyr salgsmateriale for dere som dere får gratis på epost for å bruke til salget. Brosjyrene dere får blir tilpasset skolen/klassen med deres navn og eventuell annen informasjon dere ønsker å føye til.

Alt salgsutstyr mottar dere digitalt så salget kan starte omtrent samme dag.

Når salget er ferdig sender dere oss bestilling av antall varer dere har solgt og vi sender varene.

Dere distribuerer varene og mottar betaling. Dere betaler så fakturaen og beholder overskuddet.

Ta kontakt

Ta kontakt med oss for en uformell prat angående deres forestående dugnad til deres klassetur, så skal vi kjapt legge en plan for salget sammen. Dere kan ta kontakt på vårt kontaktskjema eller sende en epost til post@dugnaspakker.no.

Hvis dere er klare for å sette igang med en gang så send oss utfylt registreringsskjema, så tar vi kjapt kontakt for å få dere i gang.

Følg vår Facebookside på https://www.facebook.com/dugnadspakker for nyheter og tips.