Dugnadspakker

Dugnad russ

En salgsdugnad er den mest populære metoden til russ for å tjene penger. Dugnadspakker.no står klare til å hjelpe dere med å oppnå målet!

Hvorfor spekematdugnad?

Mange er leie av å selge toalettpapir og sokker som dugnad og mange kunder har ønske om å bli tilbudt andre produkter. Salg av spekemat er derfor et enestående alternativ som en dugnad for årets russ. Spekemat har lange tradisjoner i de norske hjem. Med vår dugnadspakke tilbys dere derfor en mulighet til å tjene gode penger med et meget lettomsettelig produkt.

Vårt konsept

Vi tilbyr dere en enkel, effektiv og 100% risikofri dugnad med høy fortjeneste. Vi har utviklet en lekker gaveeske med 3 spekepølser. Dere finner våre tre absolutt mest populære spekepølser laget på beste norske tradisjon. Nydelig snacks til en spekematglad familie. Gaveesken passer også fortreffelig som en gaveide.

Forhåndssalg

Rutinen rundt salget er meget enkel:

Dere forhåndsselger varene og slipper alt bryderiet rundt håndtering av masse varer, organisering av lagerplass, distribuering av varer til masse selgere, retur av usolgte varer osv.

Konkret plan

Sammen med dere utvikler vi en salgsplan skreddersydd for dere. Oppsettet er uhyre enkelt:

Dere sender oss utfylt registreringsskjema. Vi tar så kontakt med dere for å sette opp en slagplan med dere. Vi skreddersyr salgsmateriale for dere som dere får gratis på epost for å bruke til salget. Brosjyrene dere får blir tilpasset gruppa med deres navn og eventuell annen informasjon dere ønsker å føye til.

Alt salgsutstyr mottar dere digitalt så salget kan starte omtrent samme dag.

Når salget er ferdig sender dere oss bestilling av antall varer dere har solgt og vi sender varene.

Dere distribuerer varene og mottar betaling. Dere betaler så fakturaen og beholder overskuddet.

Ta kontakt

Ta kontakt med oss for en uformell prat angående deres forestående dugnad, så skal vi kjapt legge en plan for salget sammen. Dere kan ta kontakt på vårt kontaktskjema eller sende en epost til post@dugnaspakker.no.

Hvis dere er klare for å sette igang med en gang så send oss utfylt registreringsskjema, så tar vi kjapt kontakt for å få dere i gang.

Følg vår Facebookside på https://www.facebook.com/dugnadspakker for nyheter og tips.