Dugnadspakker

Salgstips

Dere har en kjempefordel når dere velger forhåndssalg og det er at salget kan starte umiddelbart! Det trenges ikke å bruke tid på å ta møte for å beregne hvor mange varer dere trenger, bestille varer og vente på at varene kommer. Dere slipper også alt styr med organisering av lagerplass og plassering av varene.

Med forhåndssalg er rutinen kjapp, effektiv og all ventetid er kuttet ut. Dere registrerer dere på vårt registreringsskjema, mottar salgsmateriale på epost og salget er i gang samme dag. Varene bestiller dere etter endt salg. Dere sparer utrolig mye varer, organisering, penger og tid.

Ved å forhåndsselge pakkene oppnår dere tre ting:

  1. Dere vet nøyaktig hvor mange pakker dere kommer til å selge
  2. Dere slipper å gå rundt med pakkene og prøve å selge dem direkte
  3. Det er ingen varer å returnere

Med andre ord, ved å forhåndsbestille er all risiko borte. Det blir ikke enklere!

Her har du noen meget effektive salgstips:

Selg varene først til personer du kjenner godt: Familie, venner, naboer og arbeidskollegaer. Snakk med dem personlig eller ring dem på telefonen. Dine venner og de som kjenner deg godt er i utgangspunktet villig til å støtte deg og hjelpe deg og er de enkleste å selge til.

Salgsmetoden er uhyre enkel:

Dere forhåndsselger pakkene ved hjelp av vår salgsflyer og vår bestillingsliste. Ideelt – og til deres egen fordel – så får dere kunden til å betale på forhånd. Det aller beste er å få inn betaling på forskudd. Kunder kan betale med vipps eller kontanter. Folk er vante til å betale på forskudd for å forhåndsbestille varer. I tillegg føler de seg trygge med å handle med en lokal utøver i en dugnadssammeenheng. De som ikke vil betale før de får varen, får anledning til å vente. Det enkleste er å sette pengene inn på egen privat konto og deretter overføre pengene man får inn til en felles konto.

Tips! Selg flere til samme kunde. Det er veldig enkelt å selge flere produkter etter det første salget. Fortell dem hvor en fin gave gaveesken er. En flott gave til familie og venner.

Ekstra salgstips! Kanskje dere på forhånd kan avtale å gi rabatt på 3 esker. “3 Gaveesker for 950,-” for eksempel. Dere tjener mindre per eske men dere tjener mere på det totale salget. Eller “3 for 1000,-“… Regn litt på det. Mersalg er meget enkelt og kan plutselig fordoble salget.

Her er en enkel og grei liste over hvordan du best kan selge dugnaden:

Vær kreativ!

Kontaktperson

Det er viktig å ha en kontaktperson over 18 år som er ansvarlig for salget og som er personen som Dugnadspakker forholder seg til.

En god ide er at denne kontakten bruker sin egen konto eller oppretter en konto i banken hvor dugnadspengene kan settes inn etter hvert som de kommer inn, om det er kontanter eller for bruk av Vipps.

Tips!

Sett opp en klar tidsfrist på gjennomføring av salget. Vi anbefaler 1 – 2 uker. Når forhåndssalget er over bestiller dere varene. Deretter pakker vi varene og sender dem i løpet av få dager. Vi sender så faktura med 14 dager kreditt.

P.S. Skulle det komme flere bestillinger, så vil vi selvfølgelig sende flere pakker.

Vær høflig og blid
Det er veldig viktig å alltid være høflig og blid overfor dem dere prøver å selge til. Høyst sannsynlig så vil de som kjøper være kjempefornøyde med pakken og vil derfor være lette å selge til på neste runde. Og samtidig – hvis de som ikke kjøpte i denne omgang har fått et godt inntrykk av dere – så er sjansen mye større for at også de kjøper på neste runde.

Dere får med en mer utfyllende bok med salgstips når dere bestiller, men dette gir dere en god oversikt over de enkle rutinene dere har med vårt dugnadssalg.

Kontakt oss

Ta kontakt hvis det er noe dere lurer på angående det å starte deres dugnad, eller om dere har noe annet å spørre om. Vi har lang erfaring og kan gi dere verdifulle tips og råd. Send en mail til post@dugnadspakker.no eller send en melding på vårt kontaktskjema, så tar vi kjapt kontakt.

Følg vår Facebookside på https://www.facebook.com/dugnadspakker for nyheter og tips.